„Un grup devine o echipă atunci când fiecare membru este îndeajuns de sigur pe el și pe contribuția lui încât să laude aptitudinile celorlalți.” – Norman Shidle

Și noi suntem adepții acestei gândiri

Tocmai de aceea încercăm să asigurăm un mediu propice pentru astfel de evenimente.
Pe langă oferta noastră standard suntem deschiși la orice provocare, având posibilitatea de a organiza evenimente personalizate.
Cei 11 ani de experiență și nenumăratele teambuildinguri organizate pentru sute de persoane, sunt garanția unui eveniment reușit.

Suntem nerăbdatori să ne puneți la încercare!

Vreau să rezerv sala

Știm că tu ai cea mai TARE echipă din lume 🙂

Te-ai gândit să îi recompensezi corespunzător?

Avem soluția ideală pentru tine. Locația noastră poate găzdui întrega ta echipă cu programe atât de numeroase încât să umplem o zi întreagă.

Ce vă putem oferi:
  • Jocuri nelimitate de Lasertag
  • Parc de aventură (indiferent de condițiile meteo)
  • Tragere la țintă cu arme Airsoft
  • Săli de recreere echipate cu diverse jocuri (Darts, Airhokey etc.)

Câteva date interesante:

Evenimente
264
Persoane puse la încercare
7128
Lovituri
955154
Ani de experiență
11

Cine suntem?

O echipă dedicată activităților ieșite din comun. Ne-am propus să aducem la viață poveștile fermecate ale copilăriei. Să oferim o atmosferă în care te poți uita de grijile de peste zi și un loc unde timpul chiar îți arată cât de relativ poate să fie :). Hai și lasă-te vrăjit.
Vezi cu ce te așteptăm:

  • O planetă cu o suprafață de peste 1000 de metri pătrați
  • Nenumărate varietăți de jocuri
  • Sigurul ”Outdoor” in door în Cluj-Napoca
  • Personal de excepție, care vă stă tot timpul la dispoziție

Ce spun clienții noștri:

O experiență mult mai faină decât mă așteptam și o sală care chiar m-a surprins foarte plăcut prin complexitate și prin diferitele scenarii posibile.
De asemenea, un alt aspect pozitiv este reprezentat de atitudinea foarte faină a celor care administrează locul și care ne-au învățat cum funcționează lucrurile acolo.

Cociu Mircea

Cred că pentru a descrie în cuvinte experiența de la Laser Tag Cluj nu sunt suficiente cuvinte de apreciere! Atmosfera…ceva fabulos. Personalul extraordinar, iar experiența în sine trebuie trăită și nu povestită! Un joc în care timpul se comprimă, ești prins indiferent de vârstă! Pentru copii, un mod inedit de a face mișcare, dar în același timp să se creadă în mijlocul jocului preferat de calculator dar să poată experimenta cu toate simțurile. Merită încercat!!!

Florea Andreea

Fă rezervare chiar acum

Asigură-te că echipa ta primește tot ce e mai bun. Rezervă sala chiar acum, iar pentru informații suplimentare vei fi contactat de către noi în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne