Locatia

Terenul nostru se găseşte vis-a-vis de aeroport, la etajul clădirii principale al fostei clădiri Napotex (Sifi Strorage). Este foarte uşor de ajuns cu autobuzul numărul 8 și 5. Ambele circulă din 15 în 15 minute, oprindu-se în faţa intrării.

Descarcă aici programul de circulaţie al liniei de autobuz nr. 8.

Daca veniţi cu maşina, nu durează mai mult de 10 minute din centru.

Pentru proiectarea şi realizarea terenului nostru am chemat în ajutor echipa de paintball PPZ, cu o vastă experienţă naţională şi internaţională. Membrii echipei profesioniste au realizat, după nenumărate jocuri atent planificate, un teren bine gândit pentru a oferi plăcere maximă în timpul reprizelor de joc. Terenul de Laser Tag este dotat cu echipament de sunet profesional. În timpul jocului pot fi folosite playlisturile predefinite dar există posibilitatea redării muzicii aduse de client in format mp3.

Coloana sonoră a fost pregătită de FX Garage, Sfântu-Gheorghe, companie care a regizat showul laser pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, 2010.

Suprafața trerenului este imensă, cu cei peste 800 de mp fiind cea mai mare din țară. Ascunzișurile sunt dispuse pe mai multe nivele cuprinzând machete de elicoptere și vehicule militare, unele la scară 1:1. Participanții la joc au la dispoziție peste 100 de asemenea ascunzișuri.

Odată ce pășiți în sală iluminatul special și decorul meticulos executat vă transpune într-o lume de poveste science fiction. În acest cadru toți se vor simții ca niște actori într-un film de acțiune hollywoodian.

Ambianța este greu de descris dar cine are curajul și inițiativa de a încerca odată jocul, va aștepta cu nerăbdare următoarea ocazie.

Terenul este într-o metamorfoză continuă. Noile idei sunt puse în aplicare de o echipă de specialiști asigurând astfel factorul de noutate și pentru cei care revin în locația noastră.

Este spațiul ideal pentru a oferi copilului dumneavoastră sau copilului din dumneavoastră o aventură de neuitat.

Încercăm să oferim un cadru cât mai plăcut pentru desfășurarea zilelor de naștere pentru copii. Punem la dispoziția părinților două săli:

Sala Hobbit – dotată cu televizor, pentru cei mici perete de escaladă, diferite jocuri, darts, ice hockey, human biliard. Închirierea pentru 3 ore costă 100 de lei.

Sala Gandalf asigură un spațiu pentru discuții și așteptare. Pentru 3 ore prețul este de 50 de lei.

La fața locului există un automat de cafea și pot fi cumpărate produse Coca-Cola, inclusiv apă la prețuri de magazin.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului vă rugăm să respectați regulamentul de ordine interioară.