daca nu ai mai jucat lasertag

Eşti în locul cel mai potrivit şi aici este momentul să guşti din acestă distracţie  fără limite, să ai o senzaţie unică.

Ce trebuie sa fac pentru a participa?

Foarte simplu! Îţi suni prietenii, vii la noi într-o pereche de blugi, primeşti o armă, o banda receptoare şi porneşti un party de neuitat cu prietenii tăi.

Părerea celor de vârsta ta este că jocul laser tag este o experienţă super tare, aleg cu drag terenul Laser Tag Cluj ca locaţie pentru aniversări, zile onomastice, zile de naştere, întâlniri de grup, dar noi ţi-l recomandăm şi ca un refugiu după orele de şcoală, chiar şi pentru o super distracţie spontană.

Ce trebuie să mai ştiu!

Accesează meniurile paginii, unde poţi afla în amănunte regurile jocului, detalii despre echipament şi terenul Laser Tag Cluj.

Totul este foarte simplu… sună-ţi prietenii, colegii şi fă o programare. Trebuie să ştii că la noi nu ai nevoie de echipament de  protecţie, nu ai veste, nu ai cabluri legate de echipament, nu reprezintă nici un risc pentru tine sau mediul înconjurător. În schimb, trebuie să vii cu un mare chef de DISTRACŢIE… şi asta vei primi!