0748.222.207

CE ESTE LASERTAG-UL

Laser Tag este un sport hi-tech, foarte asemănător cu paintball-ul sau jocul de airsoft. Se practică în echipă, recomandat minim 4 jucători. Jucătorii încearcă să obţină puncte trăgând cu o armă de mână care emite o rază in infraroşu. Se practică atât outdoor, cât şi indoor.

Participanţii sunt echipaţi cu echipamente de ultimă generaţie: o armă şi o banda receptoare pe cap, nu ai veste, nu ai cabluri legate de echipament (lucru foarte deranjant în timpul jocului).

În zilele noastre, LaserTag-ul este folosit nu numai ca joc pentru publicul larg, ci şi de multe din armatele lumii pentru antrenament, cu scop principal în dezvoltarea comunicării şi coordonării pe teren, dar şi a diverselor strategii de luptă.

Principala diferenţă faţă de paintball sau airsoft este echipamentul, în general mai comod şi mai uşor. De asemenea, jocul este complet inofensiv, comparativ cu cele două, în care impactul bilei poate produce vânătăi, murdăreşte sau poate provoca chiar răni dacă nu se foloseşte echipamentul corespunzător şi se trage de la distanţă mică.

Echipamentele pot fi programate prin software, astfel încât poate fi jucat un număr nelimitat de jocuri „scenarii” şi pot fi generate conform cerinţelor şi experienţei jucătorilor.

Armele pot fi alocate jucătorilor după numere, astfel încât la sfârşitul jocului se pot genera statistici (cele mai multe împuşcături, cele mai precise, cele mai puţine vieţi pierdute etc.). Rezultatul final şi rivalitatea dintre echipe se decid şi pe baza acestor statistici.

De la ce vârstă recomandăm?

De la varsta de 7 ani impliniti va puteţi bucura de lupta cu laser. Poate participa la un astfel de joc orice persoană care poate suporta echipamentul de 1 kg. Inaltimea minima este de 122cm. În cazul jucătorilor sub 14 ani este necesară prezenţa cel puţin a unui părinte sau adult!

REZERVA ACUM