Activitățile din care poți să alegi

TEAMBUILDING

„Un grup devine o echipă atunci când fiecare membru este îndeajuns de sigur pe el și pe contribuția lui încât să laude aptitudinile celorlalți.” – Norman Shidle

DISTRACȚIE

Ești pregătit pentru o aventură de neuitat?

ZILE DE NASTERE

In zilele noastre organizarea unei zi de nastere „Spectaculos” devine din ce in ce mai grea …. dar nu este imposibil, mai ales daca ai un Pluton intreg la dispozitie.

Vrei mai mult?

Vrei mai mult?

FABRICA DE SUPEREROI

În perioada vacanțelor organizăm tabere pentru copii cu vârstele între 7-17 ani. CLICK pe poză să vezi când va fi următoarea tabără.

MEN SANA IN CORPORE SANO

Un program special dedicat școlilor.
Vrei o oră ieșită din comun?
CLICK pe imagine și află ce-ți oferim.

DUEL

Marți e ziua când aveți ocazia să ne provocați.
În această zi dacă ne învingeți, nu trebuie să plătiți!
Află mai multe dând CLICK pe imagine.

Vrei să ….

Ne cunoști mai bine?

...să vezi câteva date despre noi?

... sau să consulți părerea altora?

Plutonul

Fă cunoștință cu toți
Evenimente
810
Persoane fermecate
8910
Tort consumat
594
Lovituri
383130

Ce spun clienții noștri:

O experiență mult mai faină decât mă așteptam și o sală care chiar m-a surprins foarte plăcut prin complexitate și prin diferitele scenarii posibile.
De asemenea, un alt aspect pozitiv este reprezentat de atitudinea foarte faină a celor care administrează locul și care ne-au învățat cum funcționează lucrurile acolo.

Cociu Mircea

Cred că pentru a descrie în cuvinte experiența de la Laser Tag Cluj nu sunt suficiente cuvinte de apreciere! Atmosfera…ceva fabulos. Personalul extraordinar, iar experiența în sine trebuie trăită și nu povestită! Un joc în care timpul se comprimă, ești prins indiferent de vârstă! Pentru copii, un mod inedit de a face mișcare, dar în același timp să se creadă în mijlocul jocului preferat de calculator dar să poată experimenta cu toate simțurile. Merită încercat!!!

Florea Andreea

Cine suntem?

O echipă dedicată activităților ieșite din comun. Ne-am propus să aducem la viață poveștile fermecate ale copilăriei. Să oferim o atmosferă în care te poți uita de grijile de peste zi și un loc unde timpul chiar îți arată cât de relativ poate să fie :). Hai și lasă-te vrăjit.
Vezi cu ce te așteptăm:

  • O planetă cu o suprafață de peste 1000 de metri pătrați
  • Nenumărate varietăți de jocuri
  • Sigurul ”Outdoor” in door în Cluj-Napoca
  • Personal de excepție, care vă stă tot timpul la dispoziție

La ce trebuie să fii pregătit când ne vizitezi:

Distracție
100%
Spirit de echipă
93%
Transpirație
77%
Acțiune
95%

Despre Lasertag

Pentru vânătorii de senzații tari, oferim o modalitate de distracție unică în oraș.

Pentru cei care au petrecut ore în șir țintând pe caractere imaginare în fața calculatorului avem o veste bună! Vă invităm să puneți în practică cunoștințele voastre 🙂

În comparație cu Paintball și Softball, care pot lăsa urme de vânătăi, LaserTag nu este deloc dăunător nici ochiului, nici altor părți ale trupului. Este un sport în special de echipă, care poate fi jucat și individual. Jucătorii trebuie să obțină puncte trăgând cu o armă de mană care emite o rază infraroșu și este recepționată de echipamentul adversarului în cazul în care acesta a fost “împușcat”.

LaserTag este ideal ca să îți testezi reflexele, abilitățile de organizare și comunicare și nu în ultimul rând, abilitățile de coordonare a echipei într-o ambianță unică, plină de acțiune.

Ultimele știri

Tabără de zi cu excurșie

TABĂRA DE ZI cu Excursie la Lasertag Revenim și în vacanța din Februarie cu o nouă ediție din seria Fabrica de Supereroi. Perioada: 4-8 (9) Februarie (zilnic între orele 8:00 – […]

Tabăra de Iarnă la LaserTag

TABĂRA DE IARNĂ la Lasertag Haideți cu noi în aventurile de pe planeta PANDORA în căutare de comori, în escalade pe munți, în salvarea pământului și învingerea fricii. Perioada: 7-11 Ianuarie […]

Școala de vară la LaserTag

Fabrica de Supereroi vă prezintă cel mai tare eveniment din August: ȘCOALA DE VARĂ la Lasertag Zilnic între orele 08:00 și 16:30 vă așteptăm la LASERTAG CLUJ vis-a-vis de aeroport, […]

Vezi articolele noastre